بر اساس قوانین موجود در شبکه بانکی بانک ها و موسسات اعتباری باید درصدی از سپرده های قرض الحسنه خود را برای پرداخت تسهیلات ازدواج مصرف کنند.

  این در حالی است که در قانون فوق هیچگونه الزامی برای پرداخت این تسهیلات دیده نشده است. 

دو سال پیش بود که مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای اعلام کرد که بانک ها علاوه بر اینکه از محل مانده سپرده‌های قرض الحسنه پس انداز تسهیلات ازدواج پرداخت کنند باید از محل سپرده های قرض الحسنه جاری نیز به متقاضیان وام ازدواج بدهند.

برخی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نسبت به قانون پرداخت وام ازدواج بی‌توجهی نشان میدهند.

 کما اینکه سال گذشته برخی از بانک ها و موسسات اعتباری توجهی به این قانون نداشته و هیچ گونه تسهیلات ازدواجی از محل سپرده های قرض الحسنه جاری پرداخت نکرده اند.

  البته برخی از بانک ها از کمبود نقدینگی و گران شدن هزینه پول گلایه مند هستند و افزایش رقابت برای جذب سپرده آن هم بصورت سودی را دلیل کاهش ورودی منابع قرض الحسنه می دانند.

 

 سال گذشته بانک مرکزی در طرحی ضربتی صف وام ازدواج را برچید و بسیاری از متقاضیان دریافت وام ازدواج از تنها چند بانک بزرگ وام دریافت کردند و برخی از بانکها بویژه بانک های خصوصی تازه وارد مشارکتی در آن نداشتند.

 

خوب است بانک مرکزی در همین ابتدای سال ۹۷ با ابلاغ بخشنامه‌ای همه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری را به تبعیت از قانون پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از محل سپرده های قرض الحسنه و جاری تاکید کنند.

 

  

منبع: اخبار بانک


ثبت نام وام ازدواج بانک ,ازدواج ,پرداخت ,الحسنه ,سپرده ,تسهیلات ,قانون پرداخت ,موسسات مالی ,بانک مرکزی ,الحسنه جاری ,تسهیلات ازدواج منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش زبان انگلیسی فروشگاه با کالا کتابخانه عمومی شیخ فضل الله تفضلی بهشهر املاک کیان مجنونم و تو لیلا گروه پژوهشی سیـمیـا گرمی موزیک دانلود فیلم و سریال | دانلود انیمیشن | دانلود مستند